Sunt Irina Iordache

Despre mine in cateva cuvinte

Coach & Mentor Misiune Personala. Theta healer. Hipnoterapeut. NLP Master. Instructor dans energetic

Momentul zero pentru mine a fost cand mi-am dat seama ca Misiunea mea e sa ii ghidez pe ceilalti sa isi gaseasca Bucuria si Implinirea, sa aduca Gratia, Flow-ul, Armonia , Echilibrul in viata si business-ul lor.

Deja dupa a 4-a editie a cursului online de Misiune Personala, avatarul meu se upgradase  organic de la cei cu statut de angajat si la cei cu statut de antreprenori care nu isi mai doreau sa plateasca succesul business-ului lor cu orice pret .

Satui de burnout, lupta, sacrificiu de sine, au ajuns sa isi doreasca rezultate din ce in ce mai bune dar obtinute cu usurinta si Bucurie , facand cu Iubire ceea ce le place, fiind alinitati la Misiunea lor personala.

Am avut onoarea de a lucra cu peste 3000 de suflete atat in sedinte 1:1 cat si in peste 12  cursuri online, workshop-uri  online, evenimente offline pentru a le sustine sa isi gaseasca Misiunea Personala cat si Puterea interioara, Pacea, Linistea, Armonia , Echilibrul.

Si te invit si pe tine sa lucram impreuna pentru a iti lua inapoi Puterea de Creator inapoi si a crea cu adevarat o Viata de Vis , plina de Bliss !

Pentru ca meriti cu adevarat!

Programe 1:1 sau de grup

Coach si mentor Misiune Personala si antreprenoriat

Ca si Mentor si Coach de Business si Misiune Personala sustin antreprenorii sa isi expandeze business-ul si sa isi tripleze rezultatele financiare din stare de flow, relaxare, gratie, fara lupta, burnout si sacrificiu.

Atat in sedintele 1:1 cat si in cursul online Bliss in Business ii sustin isi contureze viziunea, avatarul, promisiunea business-ului lor si sa isi creeze un plan de actiune cu pasi simpli de urmat, cu rezultate garantate.

De asemenea lucram impreuna pentru a calma sabotorii si criticii intentiori astffel incat sa integreze succesul business-ului lor la cel mai inalt nivel, fara consum de energie .

Calatoria alaturi de mine ca si ghid este menita sa aduca in calea lor succesul si abundenta fara a mai fi nevoie sa le plateasca cu orice pret, salvand timp, energie si bani!

Creatoarea emisiunii

Descopera Puterea Misiunii Personale

Emisiunea “ Descopera Puterea Misiunii personale” este o emisiune care deja a ajuns in ultimul an in casele a zeci de mii de suflete si are ca scop sa scoata antreprenorii in fata, cu povestile lor reale personale din spatele business-ului, pentru ai ii inspira pe cei de dincolo de monitor dar are si rezultate fantastice pe partea de promovare.

Emisiunea sustine antreprenorii sa se conecteze intr-un mod autentic, vulnerabil , uman cu cei de acasa, cu avatarul lor, la nivel de identitate, valori, viziuni, de ce-uri si directii comune.

Daca iti doresti sa iesi in fata cu Business-ul tau si sa il expui in toata splendoarea da, ma poti contacta.

Online sau offline

Evenimente

Cercurile de feminitate sacră sunt întâlniri offline sau online în care femeile se adună laolaltă spre a naște o lume mai bună, mai frumoasă, mai colorată și mai plină de Iubire, Bucurie și armonie!

Retreate-urile în mijlocul naturii sunt cea mai bună metodă de a evada din haosul cotidian și vârtejul vieții, în care ne lăsăm prinși cu toții de cele mai multe ori.


Așa că cel puțin o dată pe luna ne întâlnim pe zoom pentru a lucra împreună terapeutic pe diverse arii ale vieții noastre : sănătate, familie, relații de cuplu, abundență, misiunea personală.

Scroll to Top