Evenimente

Ai nevoie de conectare, apartenenta. Ai nevoie sa fii vazut?

Gasesti mai jos evenimentele pentru a putea alege ce este cel mai potrivit pentru tine.

Comunitate

Cercuri de Feminitate Sacră

Există o vorba înțeleaptă care spune că în momentul în care femeile vor alege conștient să își unească forțele întru Iubire și Suroritate atunci toate războaiele și conflictele, problemele lumii vor dispărea.

În ziua de azi este nevoie mai mult că oricând că femeile să readucă în prin plan șezătorile de pe vremea bunicelor și străbunicelor noastre.

În care să își ofere susținere, să își cultive energia feminină, creativitatea, în care să mediteze pentru binele lor cel mai înalt și al întregii societăți și în care să se exprime liber prin dans, cântec, poezie și tot ce înseamnă exprimare artistică .

Cercurile de feminitate sacră sunt întâlniri offline sau online în care femeile se adună laolaltă spre a naște o lume mai bună, mai frumoasă, mai colorată și mai plină de Iubire, Bucurie și armonie!

Te așteptăm cu drag să luptăm pașnic pentru o viață de Vis , plină de Bliss!

Conectare | Natura | Bliss

Retreate-uri de Vis

Retreate-urile în mijlocul naturii sunt cea mai bună metodă de a evada din haosul cotidian și vârtejul vieții, în care ne lăsăm prinși cu toții de cele mai multe ori.

Dacă te iubești cu adevărat, meriți să îți oferi un răsfăț de weekend prelungit în care să te conectezi cu tine și suflete la fel de frumoase ca și tine, care își doresc vindecare și evoluție de cel mai înalt nivel.

Vei avea parte de drumeții inițiatice, meditații, workshop-uri tematice , momente de relaxare body-mind-spirit, dans, cântec, bucurie, toate într-un cadru de Vis, plin de Bliss, în brațele Mamei Naturi!

Pentru că merităm!

Împreună pentru o viață mai bună!

Comunitate

Workshop-uri online de terapie și spiritualitate

Suntem făcuți să trăim în triburi și în triburi energia noastră creativă sporește exponențial !

Așa că cel puțin o dată pe luna ne întâlnim pe zoom pentru a lucra împreună terapeutic pe diverse arii ale vieții noastre : sănătate, familie, relații de cuplu, abundență, misiunea personală.

Explorăm realitatea interioară pentru a identifica blocajele prin metode specifice de coaching și nlp și apoi vindecăm convingerile limitative prin theta healing, hipnoză și meditații ghidate.

Scroll to Top